De gezondheidscheque van € 45 helpt je op weg naar een gezonder leven!

Heidi DelaereGezond etenLeave a Comment

Heidi Delaere Diëtiste Gezondheidscheque

Ben je inwoner van de regio Zuid-West-Vlaanderen (Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Spiere-Helkijn Waregem, Wielsbeke, Wervik, Wevelgem, Zwevegem)? Dan kan je dankzij vzw De Brug bij mij als diëtiste de gezondheidscheque gebruiken voor het volgen van een begeleid leefstijl- of voedingsprogramma. VZW De Brug wil op deze manier iedereen stimuleren om de kans op ziekte en/of verergering van ziekte te voorkomen.

De gezondheidscheque van € 45 is geldig wanneer je minimaal 3 sessies volgt vóór 30/09/2021.

Waar vind ik de gezondheidscheque en hoe werkt het?

  • Volg minimum 3 sessies bij mij. Je kan je afspraken zelf inplannen of me opbellen op 0473 71 53 77.
  • Breng je gezondheidscheque mee op je laatste consultatie (van de reeks van drie), ik geef deze ingevuld terug aan jou.
  • Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in op het formulier en bezorg het binnen de 14 dagen na onze laatste sessie per mail aan GZC.debrug@wvlzorgt.be OF per post aan Logo Leieland, President Kennedypark 10, 8500 Kortrijk.
  • De Brug betaalt jouw persoonlijk aandeel terug op jouw rekening, met een maximum van € 45.

Let wel op: de gezondheidscheque is slechts geldig indien de laatste sessie plaatsvindt voor de vervaldag op de cheque en zolang de voorraad strekt. Dit zijn slechts 700 gezondheidscheques voor heel Zuid-West-Vlaanderen, dus plan snel je afspraken in!

DOWNLOAD HIER SNEL JE GEZONDHEIDSCHEQUE met alle benodigde info!

Geef een reactie