Het succesverhaal van Ann

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Ann (53) kan door omstandigheden niet veel bewegen of sporten. Om enkele kilo’s te verliezen, kwam ze bij mij aankloppen. Op 6 maanden tijd boekten we samen een mooi resultaat: Ann ging van 98,5 naar 79 kg en voelt zich beter in haar vel én haar hoofd. Lees haar inspirerende verhaal!

“Vorig jaar kreeg ik van mijn dokter te horen dat er wat kilootjes af konden. Hij stelde een maagverkleining voor maar dat wilde ik niet. Hij gaf me een voorschrift mee voor een vermageringsmiddel, maar dat legde ik thuis meteen aan de kant. Ik ging op zoek naar een diëtiste die mij kon helpen om gezonder te eten en af te vallen. Ik had het vroeger zelf al veel pogingen ondernomen, maar het lukte me niet om er meer dan 5 kg af te krijgen. Via een zoektocht op het internet kwam ik bij Heidi Delaere terecht. Ik twijfelde nog even en vulde uiteindelijk het contactformulier in. De eerste stap was gezet!”

“Door gezondheidsproblemen – kan ik nauwelijks sporten. Vroeger kreeg ik steevast te horen dat het dan wel heel moeilijk zou zijn om af te vallen… Erg frustrerend. Heidi stelde me meteen op mijn gemak: afvallen zonder sporten is wél mogelijk. Ik moest van haar geen dieet volgen met strenge regels of speciale dieetvoeding. Haar belangrijkste boodschap was dat ik meer water moest drinken én meer moest eten. Ik moest geen eten staan afwegen of een apart potje koken voor mezelf. Mijn gezin at gewoon alles mee én ze vonden het lekker. Geen drastische aanpassingen dus, een groot gemak! Als ik plots zin heb in iets, neem ik een glas water en een stuk fruit. En dan kan ik weer even verder. Ik vind het nog steeds niet makkelijk om elke dag mijn fles water leeg te drinken. Maar ik blijf wel proberen, dat is het belangrijkste.”

“Dankzij de tips van Heidi slaagde ik erin om stap voor stap af te vallen. Ik was altijd zo gelukkig als er weer een kilo af was! Ook mijn huisgenoten zijn trots op wat ik al bereikt hebt, ze steunen mij zo. Ik hou me altijd strikt aan de ‘regels’ van Heidi, maar zij moedigen me aan om toch af en toe eens te ‘zeuren’, bijvoorbeeld op een feestje. En ze hebben gelijk: dat helpt om het vol te houden. En door één keer te zondigen gaat mijn gewicht niet plots te hoogte in schieten. De feestdagen vond ik eerlijk gezegd wel een moeilijke periode. Ik ben toen weer wat bijgekomen omdat ik moeite had om van al dat lekkers en de vele overschotjes te blijven. Maar dan weet ik dat ik me de weken erna extra moet inspannen en dan ben ik ‘back on track’.”

“Ik ben blij dat ik bij Heidi terechtgekomen ben. Het was voor mij de eerste keer dat het zo vlot lukte om af te vallen, dankzij haar goeie tips en lekkere receptjes. Alles is intussen een gewoonte geworden. Ik kan nog altijd niet sporten door mijn aandoening. Maar ik ben blij dat ik de kilo’s verloren heb en onder controle kan houden. Ik voel me veel beter in mijn vel en ook in mijn hoofd. Ik ben Heidi heel dankbaar voor alles!”

Wil jij je ook laten begeleiden om af te vallen?

Maak zelf je afspraak.