Het inspirerende verhaal van Nele

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Op één jaar tijd viel Nele 16 kg af. Aangezien ze een restaurant uitbaat, was dit niet evident voor haar… But she did it! Nele deelt dan ook graag haar verhaal met ons 🙏🏼

“Begin juni 2023 besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik had het verhaal van Valerie gelezen, die ook bij Heidi was geweest, en het inspireerde mij om ook mijn gezondheid in eigen handen te nemen. Toen ik op de weegschaal stond en 81 kg zag, besefte ik dat het genoeg was en dat ik iets moest doen. Ik voelde me futloos en ongezond. Na talloze mislukte dieetpogingen besloot ik om nog één keer alles op alles te zetten. Ik was vastbesloten: als dit niet zou werken, zou ik een boek kopen om te leren omgaan met mijn gewicht 😅

Een jaar later ben ik trots te kunnen zeggen dat ik 16 kg ben afgevallen. Dankzij Heidi’s tips en recepten kon ik aan de slag met mijn nieuwe levensstijl. De grootste veranderingen waren veel minder brood en pasta eten, gin tonic inwisselen voor cava, en niet meer snacken na sluitingstijd van ons restaurant. En vooral: ik vond een nieuwe hobby in wandelen, wat niet alleen goed is voor mijn gewicht maar zeker ook voor mijn mentale gezondheid. Ik ben zelfs lid geworden van een wandelclub en ik ga elke week op pad. En ik vind het leuk! 😃

Hoewel er veel veranderd is, geniet ik nog steeds met volle teugen van lekker eten en drinken. Regelmatige controles bij Heidi hielden me gemotiveerd. En nu mensen mijn transformatie beginnen op te merken, geeft dat extra drive om vol te houden. Een jaar later heb ik het resultaat bereikt dat ik voor ogen had. Ik ben zo blij! Dankzij mijn eigen vastberadenheid en de deskundige begeleiding van Heidi heb ik mijn doel bereikt. Mijn levensstijl is blijvend in zeer positieve zin veranderd, en ik ben vastbesloten om het vol te houden 💪🏼

Als kers op de taart, om dit bijzondere jaar in stijl af te sluiten, deed ik mee aan de wandelmarathon tijdens de ‘Nacht van West-Vlaanderen’ eind juni. Het was een prachtig avontuur en opnieuw een moment waarop ik mijn grenzen heb verlegd. Deze prestatie markeert een prachtig einde van een jaar vol veranderingen en nieuwe gewoonten. Ik voel me nu fitter, energieker en gezonder dan ooit tevoren ❤️

Ik raad iedereen aan om de stap te zetten, en Heidi zal je hierbij perfect begeleiden. Bedankt, Heidi!”

Wil jij je ook laten begeleiden om af te vallen?

Maak zelf je afspraak