Tientallen kilo’s gewicht verliezen op een haalbare en gezonde manier.

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klantenLeave a Comment

Kilo's gewicht verliezen Heidi Delaere

Da’s pas kilo’s gewicht verliezen: 22 kg volharding!


Elien Desmedt voelt zich vandaag – maar liefst 22 kg lichter dan zo’n jaar geleden – super in haar vel. Het begin was mentaal erg moeilijk, maar een enorme proficiat dat ze erin geslaagd is om zoveel kilo’s gewicht  te verliezen!

“In November 2016 voelde ik mij niet goed in mijn vel, ik stond toen op het zwaarst en had al enkele keren geprobeerd om zelf enkele kilo’s te verliezen, maar dit zonder resultaat. Via mijn werk had ik al enkele keren de naam van Heidi horen vallen en heb dan ook beslist contact op te nemen. Bij de eerste weging zonk de moed mij in de schoenen, ik had nog nooit zo zwaar gestaan en had mij serieus laten gaan. Heidi gaf mij enkele tips en trics en stelde een voedingsplan op. Nu een groot jaar later ben ik een kleine 22kg vermagerd en voel ik mij veel gezonder. Dit zowel fysiek en emotioneel. Ik ben nu een persoon die ervan geniet om te gaan sporten en gezond te leven. Bij de moeilijkere momenten, zoals feesten, BBQ, uit eten… kwam Heidi steeds met tips en trics om toch gezond te eten en niet teveel over de schreef te gaan, ook bij moeilijkere momenten gaf ze raad en kon ik op haar steun rekenen. Zelf heb ik nu al een aantal vrienden en kennissen haar naam doorgegeven en zie ik hoe zij veranderen. Heidi doe zo door!! Je stelt een voedingsplan op voor een individu en hebt geen standaarddieet. Er is voor iedereen een voedingsplan op maat…”Elien Desmedt

Ook zin om kilo’s gewicht te verliezen, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

Geef een reactie