Een terugval in je dieet positief aanpakken

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klantenLeave a Comment

Terugval dieet Heidi Delaere Diëtiste

Een terugval in je dieet kan je positief aanpakken


Wat een wilskracht, Myriam, knap gedaan! Dat je na een terugval in je dieet bewijst dat je perfect weer op schema kan raken, is bewonderenswaardig!

“Iemand vroeg me: ‘Willen we eens samen naar een diëtiste gaan? Kwestie van morele steun?’.

Zo gezegd, zo gedaan. De teller stond toen op 101 kg. Het was niet 5 voor 12 maar 5 nà 12. In het begin was het een serieuze aanpassing, maar na 14 dagen was ik het nieuwe eetritme gewoon. In 2 jaar tijd vermagerde ik 26 kg. Joepie!

De complimenten vlogen me om de oren! Een hele nieuwe garderobe aangeschaft, eindelijk de kleren kunnen dragen die IK graag zie, … Vele jaren op dat gewicht gebleven. Tot de menopauze eraan kwam en ik – eerlijk gezegd – nu en dan niet zo nauw het eetschema meer volgde … Een terugval in mijn dieet was het logische gevolg: 8 kg weer bij op de teller.

Ik had in maart een nieuw kleedje laten maken en in oktober kon ik er bijna niet meer in. Ik voelde me niet meer zo goed in mijn vel. En dan die tweestrijd: ‘Zal ik opnieuw naar een diëtiste gaan, wetende dat het weer een hele aanpassing zal zijn?’. ‘Ja’, ‘nee’, ‘ja’, ‘nee’ en dan ‘ja!’. Ik ga er weer voor.

Op internet een diëtiste gezocht, eentje dicht bij huis. En zo ben ik bij Heidi beland. Opnieuw was dat weer van: ‘Aan wat ben ik nu weer begonnen?!’. En zo vlak voor de feestdagen … Maar met een schema bij de hand zijn we er met veel moed ingevlogen. Nu, 1 jaar later, ben ik bij Heidi 19 kg vermagerd. Dat maakt een totaal van 36,5 kg op 3 jaar tijd. Super gelukkig!

En nu volgt waarschijnlijk het moeilijkste , op gewicht blijven … Maar we doen ons best om zo’n terugval in mijn dieet te voorkomen!”
Myriam Denys

Ook zin om kilo’s gewicht te verliezen, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

Geef een reactie