Ook een levensgenieter kan perfect afslanken!

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klantenLeave a Comment

Ook een levensgenieter kan perfect afslanken!

Twee levensgenieters slanken samen 45 kg af!


Op zo’n 9 maanden tijd (een ware zwangerschap) vielen Carine Noppe en Stefaan Valcke samen maar liefst 45 kg af. Twee liefhebbende levensgenieters die als koppel besloten om sàmen iets aan hun levens- en eetstijl te doen. Zonder daarbij aan levenskwaliteit in te boeten.

Proficiat allebei en bank vooruit van de juffrouw! 😉

“We vonden u op het internet na een lange zoektocht en veel vruchteloze pogingen. We waren ervan overtuigd dat we goed bezig waren maar na een eerste bezoek bij u bleken er toch heel wat foutjes in ons eetpatroon (hoeveelheden en ook een vermindering van vlees en kaas) dus begonnen we een totaal nieuwe levenswandel betreffende onze eet- en leefgewoonten en ja hoor, het lukte mede dankzij uw goede begeleiding en motivering.

Zonder ons gedwongen te voelen zijn we 20 kg (Carine) en 25 kg (Stefaan) lichter en voelen we ons opperbest. We zijn beiden nu dicht bij ons einddoel en zien het zeker nog zitten !!

Het duurde een tijdje voor onze omgeving iets door had of toch daar leek het op. Behalve dan onze kinderen die ons voor de volle 100% steunden en mede trots op ons zijn. Nu volgen de complimentjes elkaar snel op.

We zijn dan ook zeer blij we dat we de stap gezet hebben en bij u langs zijn gekomen.”Lichte en vriendelijke groeten, Carine en Stefaan

Ook zin om te streven naar één of meerdere maatjes minder, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

Geef een reactie