Het succesverhaal van Katia Dewulf

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Vijf jaar geleden contacteerde ik diëtiste Heidi Delaere op doktersadvies. Ik had last van m’n maag en slokdarm. De specialist adviseerde mij om nog wat extra kilo’s te vermageren. Ik was eindelijk al jaren bezig met mijn gewicht. Ik wou het echt al lang een pak naar beneden.  

Ooit woog 101,50 kg. Ik slaagde er zelf in, weliswaar met vallen en opstaan, om m’n gewicht naar 87 kg te brengen door minder te eten en door meer te bewegen. Maar ik had nog en extra duwtje in de rug nodig… Door het lezen van de succesverhalen en de rest van de website maakte ik een afspraak bij Heidi.

Ik had vroeger al heel wat diëten, afslankprogramma’s en andere diëtisten uitgetest, maar bij Heidi was het anders. Heidi motiveerde mij om er echt voor te gaan. Ik wilde die extra 7 kg kwijtraken en Heidi steunde mij hier enorm in.

Een gezonder leven en betere keuzes maken met mijn voeding, maar toch nog blijven genieten bleek dé winnende combinatie te zijn. Heidi gaf me heel veel tips en ga me nooit het gevoel dat ik me moest schamen als het afvallen niet meteen lukte. Dit zorgde voor een echte verandering in mij en voor een sterke motivatie om door te gaan.

“Vandaag een mindere dag, morgen een betere en komaan we gaan er weer voor!”

Momenteel weeg ik rond de 80 kg. Mijn streefdoel is om nog een 5-tal kg minder te wegen en dan m’n gewicht rond de 75 kg te houden. Dit zal mij zeker nog lukken, mede dankzij de ondersteuning en positieve vibes van Heidi.

“Het is cruciaal om te blijven genieten van het leven en een positieve relatie op te bouwen met eten.”