Je dieet volhouden en geloven dat het kan: 25 kg resultaat!

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten1 Comments

Heidi Delaere Dietiste Dieet Volhouden

Je dieet volhouden en geloven dat het kan: 25 kg resultaat!


Proficiat, Kamiel! Dat je dieet volhouden mogelijk is, heb jij op een fantastische manier bewezen. Door erin te geloven dat het kan, heb jij op vandaag al een prachtig resultaat behaald van maar liefst 25 kg minder. De foto liegt er niet om, zie je glunderen 🙂

“Van 23 tot 31 juli, een plezierreisje naar Lloret de Mar werd voor mij toen ik thuis kwam een nachtmerrie. Ik was 6 kilo bijgekomen.

Toen wist ik dat het tijd was om aan de alarmbel te trekken. Ik had al enkele malen pogingen ondernomen, maar telkens weer verloor ik de moed en herviel ik in mijn oude gewoonten.

Na lang zoeken kwamen we uit bij Heidi Delaere. Zelf kende ik haar niet, maar een vriend van ons was met Heidi 25 kg verloren, dus waarom ook niet?

We maakten een afspraak bij Heidi en het was direct duidelijk dat het tijd was om mijn levensstijl te veranderen.

Als 17-jarige met een gewicht van 120 kg was het in mijn ogen onmogelijk om onder de 100 kg te raken. Maar dankzij de hulp, steun en motivatie van Heidi ben ik trots te melden dat ook ik al 25 kg verloren ben.

Ik voel me beter dan ooit tevoren en heb weer zin om door te gaan.

Bedankt Heidi voor deze verwezenlijking!!!”
Kamiel Follebout

Ook zin om kilo’s gewicht te verliezen, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

1 reactie op “Je dieet volhouden en geloven dat het kan: 25 kg resultaat!”

Geef een reactie