‘Bedankt’ legde Hilde neer op mijn bureau, bijna 20 kg lichter …

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klantenLeave a Comment

20 kg lichter Heidi Delaere Diëtiste

‘Bedankt’ legde Hilde neer op mijn bureau, bijna 20 kg lichter …


Bijna 20 kg lichter op een jaar tijd, daarvoor bedankte Hilde me volledig onverwacht.

Deze integere, spontane dame, met het hart op de juiste plaats, begon een jaar geleden puur op karakter en doorzettingsvermogen aan een gezonder leven. Zonder de hulp van vervangmaaltijden, maar wel door haar voeding en levenswijze aan te passen, slaagde ze erin om bijna 20 kg lichter te worden op amper een jaar tijd.

‘Bedankt’ legde Hilde hiervoor zopas in kleurrijke letters op mijn bureau, omdat haar nieuwe ‘ik’ zich zo blij voelde met het resultaat. ‘Graag gedaan, Hilde’ is het meest gepaste antwoord, maar uiteindelijk gaf ik enkel de nodige steun en het juiste advies… Dus: ‘Die 20 kg lichter, dat is je eigen verdienste. Een dikke pluim daarvoor!’

Ook zin om gezond te vermageren in sneltempo, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

Geef een reactie