40.000 stappen per dag, een topprestatie!

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klantenLeave a Comment

Topprestatie 10000 stappen Heidi Delaere

40.000 stappen per dag, een topprestatie!


Zelden gezien – of beter: nooit gezien – die ongelooflijke prestatie van mijn klant Tanita! Meer dan 240 dagen lang stapte zij élke, maar dan ook élke dag minstens 10.000 stappen per dag, de aanbevolen hoeveelheid voor een gezond leven. Tijdens een absolute recorddag stapte zij zelfs meer dan 40.000 stappen en 471.023 was het record aantal stappen dat zij neerzette in de maand juni van dit jaar.

Ik ben sportief, maar eerlijk is eerlijk … Dat doe ik haar niet gauw na. Een dikke proficiat!

“2017 is voor mij het jaar van veranderingen, daar hoort ook bij mijn levensstijl. Samen met Heidi ben ik gaan werken aan mijn gewicht. Dit hield dan ook in meer bewegen. Zo werd mijn stappenteller mijn trouwe vriend in mijn dieetverhaal.

Vandaag heb ik exact 240 dagen na elkaar mijn 10000 stappen gehaald. Joepie!

Iets waar ik hard voor gewerkt heb. Al hield dit soms in dat ik ’s avonds rondjes rond de tafel liep of opstond uit bed om nog een beetje te wandelen.

Maar het was het allemaal waard! Op naar de 365 dagen !!!” **Tanita Cornelus

** Op 5 november zette een onverwachte ziekenhuisopname een demper op Tanita’s feestvreugde en haar stappenplan… en zou ze weer helemaal opnieuw moeten beginnen… Lees het allemaal op haar blog!

Ook zin om te streven naar wat centimeters minder, op een manier die bij jouw levenswijze past? Ik kijk uit naar je contactformulier of telefoontje!

Maak een afspraak voor tips op jouw maat

Geef een reactie