Het succesverhaal van Valerie Desmet

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Sinds mijn tienerjaren moet ik al opletten met wat ik eet. Bij iedere speciale gelegenheid of gewoon in het weekend kwam er makkelijk een kilootje bij. Dan besloot ik onmiddellijk weer de hele week sterk diëten. Over de jaren heen ging mijn gewicht gestaag omhoog. Ik sprong van het ene naar het andere dieet. Zo ging het van een fruitdieet, een soepdieet, een zuivering met ahornsiroop en citroen, intermittent fasting naar het ziekenhuisdieet. Ik heb van alles geprobeerd. Maar telkens had ik last van een jojo-effect. Alles wat ik verloor, kwam ik terug bij.

In de zomer van 2022 had ik het echt gehad, ik voelde me opgeblazen, had geen fut en vooral mijn wekelijks loopje ging totaal niet meer. Ik had overal pijn, had te weinig adem, en het was lastig en vooral niet meer leuk. Via de pedicure kreeg ik de gegevens van Heidi. Ik heb het kaartje zeker 10 keer terug weggelegd en tegen mezelf gezegd “Ik kan het wel alleen, ik weet goed genoeg wat ik wel en niet mag eten”. Maar ja, je kent het wel hé, de kilo’s wilden er niet af. Tijdens de verlofperiode heb ik toen de beslissing genomen om toch maar een afspraak te maken…

Begin augustus had ik dan mijn afspraak. Ik had heel veel zenuwen en een ‘dat zal me nooit lukken’ mentaliteit. Heidi vroeg me eerst naar mijn eetpatroon en mijn tussendoortjes. Ze zei me dat ik gezond at, maar te vet- en suikerrijk.

Daarna werd ik werd volledig opgemeten. Zo konden we zien hoeveel spiermassa, vet, water er in mijn lichaam zat. Daar ben ik wel even van geschroken, maar uiteindelijk was het de juiste manier om mijn motivatie op te krikken en met een vastberaden gevoel naar huis te gaan.

Ik was vooral blij dat ik via Heidi andere producten en ingrediënten leerde kennen. Ze gaf tal van recepten door. Ik mocht in het weekend zelfs mijn aperitiefje blijven drinken en als ik ging wandelen mocht er zelfs een koekje bij de koffie gegeten worden. Op die manier had ik minder het gevoel dat ik aan het diëten was. Heidi motiveerde mij iedere week opnieuw en was altijd positief.

Intussen zijn we maart en ben ik bijna 17kg kwijt. Ik voel me veel beter en lopen lukt me terug aardig. In het wandelen heb ik een nieuwe hobby gevonden.

Maar nu is er nog een grotere doelstelling, mijn gewicht kunnen behouden. Daarom ga ik nu 3-maandelijks op controle. Zo blijft er toch een beetje druk om je doel te behouden. Volgens mij heeft iedereen dat wel nodig heeft. 😊

Nogmaals bedankt Heidi!