Het succesverhaal van Sandra

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Heidi Delaere_Voor_Na_Sandra

Mijn succesverhaal begon deze zomervakantie in Italië.

Na het nemen van ontstekingsremmers voor een ordinaire achillespeesontsteking hield ik veel vocht op, met de overtollige kilo’s was dit zeker geen aangename reissituatie.

Dit was het moment waarop ik besloot iets te doen aan de extra kilo’s. Ik wou hiervoor te werk gaan met een deskundig persoon, die mij ondersteuning en expertise kon bieden. Via haar website heb ik Heidi teruggevonden, waar ik onmiddellijk een afspraak heb geboekt.

Ik moet toegeven dat ik me wat vragen stelde bij het werken met een diëtist. Ik hou er namelijk niet erg van om een boekje te volgen o.a. het opleggen van regels, ingrediënten afwegen, …

Al snel merkte ik bij Heidi dat ze geen dergelijke regels oplegt, maar gewoon advies geeft. Wanneer ik een vraag heb, dan schrijf ik deze op. Bij elke vraag geeft Heidi meteen het gepaste advies. Elke keer wordt o.a. het lichaamsvocht en -gewicht opgemeten en alles wordt dan in een duidelijk schema gegoten.

Mijn verhaal ging van start op 27 augustus, nu op 20 november ben ik al meer dan 8 kg kwijt.

Ik raad Heidi zeker aan iedereen aan, ze geeft heel gericht advies, heeft een luisterend oor, …

Mijn doelstelling is om nog 3 tot 4 kg af te vallen en dit streefgewicht te behouden door een 4-jaarlijks bezoek aan haar.

Tot slot nog een aanrader: je kan bij haar terecht voor een heerlijke groene thee die vocht afdrijvend werkt, voor meer energie zorgt, het concentratieniveau op peil houdt en bloeddrukverlagend werkt, …

Bedankt Heidi!