Van opgeven naar opnieuw stralen: het verhaal van Didier

Heidi DelaereFoto's en Getuigenissen van blije klanten

Als diëtiste ontmoet ik vaak mensen die de moed dreigen te verliezen, zoals Didier. Maar met de juiste aanpak en ondersteuning kan iedereen weer op het juiste pad komen. Lees hier hoe Didier, met wat hulp en doorzettingsvermogen, zijn gezondheid en zelfvertrouwen terugvond.

“Zeven jaar geleden viel ik bijna 15 kilo af in slechts 6 weken. Ik voelde me fantastisch, maar helaas hield ik dat gewicht niet lang vast. Door twee knieoperaties en een heupprothese had ik niet meer de energie om actief te blijven, en langzaam kwamen de kilo’s er weer bij. Ik verloor de moed en gaf het een beetje op.

Tot mijn vrouw me aanspoorde om contact op te nemen met Heidi Delaere, een diëtiste die bekend staat om haar persoonlijke en effectieve aanpak. Ik dacht: ‘Waarom ook niet? Ik heb niets te verliezen, behalve die extra kilo’s!’ En zo gezegd, zo gedaan.

Nu, 6 weken later, ben ik alweer 12 kilo kwijt. Heidi heeft me geleerd hoe ik op een gezonde en haalbare manier gewicht kan verliezen, zonder crashdiëten of extreme maatregelen. Samen met de steun van mijn vrouw, die thuis ook alles mee opvolgt, ben ik weer begonnen met wandelen en fietsen. Het resultaat? Ik voel me niet alleen lichter, maar ook fitter en energieker dan ik me in lange tijd gevoeld heb.

Na zijn ’transformatie’ voelt Didier zich fitter en energieker dan ooit.

De mooiste verrassing? Alles in mijn kledingkast begint te groot te worden! Het geeft me weer zin om te gaan shoppen, iets waar ik vroeger nooit echt van genoot.

Dus als je, net als ik, de moed kwijt bent en niet weet waar te beginnen, raad ik je aan om langs te gaan bij Heidi. Met de juiste begeleiding is alles mogelijk, zelfs een compleet nieuwe start!”